”Pidän Ninassa erityisesti siitä, että vaikka valmennukset ovat tavoitteellisia, ilmapiiri on aina rento ja positiivinen. Ninan opetus on johdonmukaista ja hevosystävällistä. Olen Ninan valmennuksissa huomannut sen kuinka pienillä avuilla pystyn vaikuttamaan hevoseen ja istunnastani on tullut paljon eleettömämpää. ”

Armi Lakonen, Laukaa

”Meillä on ihana, kiltti poni, joka on ollut koko ajan haastava ratsastaa. Monenlaisten vaiheiden jälkeen tulimme Ninan valmennukseen ja siitä alkoi aivan uudenlainen edistyminen! Ninan avulla olemme oppineet ratsastamaan ponia rennoksi ja ymmärtämään paremmin tätä herkkää ponia. Rauhoittava ja perusteellinen opetustyyli ”kädestä pitäen”, jossa korjataan pieniä(kin) asioita hevosen ehdoilla ja tahtiin, on tuntunut erityisen hyvältä. Myös se, että aina löytyy jotain positiivista, on rohkaissut meitä valtavasti. Ratsutuksessa selvinnyt vinousongelma selvensi asioita ja siihen saadut kotiläksyt ovat muuttaneet ponia kovasti, jännitykset ovat jääneet lähes kokonaan ja viime aikoina poni on ollut useimmiten superhyvä! Olen siitäkin niin kiitollinen että sinut kohdattiin, kun tuntui ettei päästä millään eteenpäin ja silti olisi ollut kova halu oppia! Nyt tuntuu että sekä opitaan että päästään eteenpäin, hitaasti mutta varmasti.”

Anne Nerg, Kalajoki

”Valkassa ihan kuin laskeutuu rauhoittava kupla päälle ja sitten kaikki tuntuu helpolta!”

Aletta Nerg, Kalajoki

Anne ja perheen Hettor-poni

”On todella hienoa, että ollaan saatu Nina meidän kuntoutus ja valmennus tiimiimme! Vaikka hevosemme ovat pääosin ravihevosia, lähtökohta terveelle liikkumiselle on sama ja Nina osaa todella löytää avaimet hevosen suoristamiseen sekä heikkojen kohtien vahvistamiseen. Se on tärkeä osa hevosen valmennusta. Hevoset pysyvät luottavaisina ja rentoina ja säästämme paljon aikaa ja vaivaa kun pienet lihasjumit saadaan ratsastuksella purettua.”

Liisa Puupponen, ravivalmentaja Laukaa
http://www.uusitalonhevostila.fi