Lue lisää asiakaskokemuksia Facebook-sivuilta!
Suomenhevosruuna Hugo, s. 2014, ratsukoulutuksen alkeet keväällä 2017.
Omistaja: Salla Vahla

Nina on käynyt reilun kuukauden ajan kouluttamassa 3-vuotiasta suomenhevosruunaani Hugoa ratsastuksen ihmeelliseen maailmaan. Ninan kanssa on helppo tulla toimeen. Hän on ihmisenä mukava ja kannustava. Nina ohjaa minun tekemisiäni oikeaan suuntaan ja puuttuu virheisiini opastavasti. Koulutustilanteiden tunnelma on kannustava ja positiivinen. Uskon, että tuo tunnelma tarttuu myös Hugoon, sillä Hugon mielentila on pysynyt koulutustilanteissa rauhallisena ja iloisena.

 

Koulutuksessa mennään Hugon ehdoilla, eikä siltä vaadita enempää kuin mitä sille on tähän mennessä opetettu. Asiat opetetaan pala kerrallaan ja ilokseni olen saanut huomata, että tuloksiin päästään tällä tavoin yllättävän nopeasti. Ninan tavassa kouluttaa hevosta korostuvat rentous ja rauhallisuus sekä iloisuus.

Silloin kun mietin, miten haluaisin Hugoa koulutettavan ratsuksi, ja mistä löytäisin siihen sopivan kouluttajan, pari ystävääni suositteli minulle Ninaa. Kävin tutustumassa Ninan kotisivuihin ja tulin siihen tulokseen, että Nina voisi hyvinkin olla sopiva henkilö kouluttamaan sekä Hugoa että minua. Nyt voin vilpittömästi todeta, että en olisi voinut tehdä parempaa valintaa. Ninan opissa Hugon ja minun yhteistyö on mennyt hyvin eteenpäin jo lyhyessä ajassa. Me Hugon kanssa odotamme aina innoissamme seuraavaa ”oppituntia”. 🙂

18386738_10158606840045542_1400025962_n