Habil kantakirjattu lusitano-ori, synt 2012
Väri: Voikko
Säkä: 162cm

Todella kaunis ja kiltti kantakirjattu lusitano ori Habil etsii morsiamia kesäksi 2022 KS-tallille Sappeelle. Tämä on viimeinen mahdollisuus hyödyntää kaunista oria tammallesi. Hevonen ruunataan kesän jälkeen.

Habil siirtyy KS-tallille kesätöihin kun 10 tammaa on varannut hänen palveluitaan. Otan varausmaksut kun olen saanut tarvittavan tammamäärän kasaan. Ole nopea! Viimeinen päivä ilmoittautua on sunnuntai 10.4.2022.  

Habil vastaanottaa kaikenrotuisia tammoja. Lusitanoista saa todella hienoja risteytyksiä sekä puoliverisistä, että muista roduista!

Habil on todella pehmeä, kiltti ja herkkä lusitano. Sillä on todella hieno ja pehmeä laukka sekä kaikenkaikkiaan keveä yleisolemus. Se on orina aivan mielettömän kiltti tapaus. Se on todella nöyrä ja miellyttämisenhaluinen eli se on hyvin uuttera tekemään kouluratsun hommiaan. Kuitenkin sen kanssa voi sujuvasti maastoilla rauhassa pitkin ohjin ja nautiskella maisemista.

Herra astuu vain luomuna eli siementä ei valitettavasti saa siirtona. Tämä vain sen takia, että se ei valitettavasti ole oppinut astumaan pukille.

Maksetaan minulle:
Varausmaksu: 190€ sis alv 24%
Varsamaksu (maksetaan 10 pvä elävästä varsasta): 450€ sis alv 24%

Maksetaan KS-tallille:
Astutusmaksu: 290€ sis alv 24%
Siittolla ell-maksu: 410€ (sis kiimakontrollit ja tiineystarkastukset) sis alv 24%

Habil astuu kaudella 2022, jos tammamäärä tulee täyteen. Hevonen ruunataan kesän 2022 jälkeen.

Habil suku ja kantakirjaustulokset (pontuacao)

Habilin jälkeläiset

Habililla on Portugalissa 20 jälkeläistä. Ori periyttää useaa eri väriä, joista osa on harvinaisia. Habilin jälkeläisten tietoja voi katsoa lusitanojen internet-kantakirjasta. Etsi aluksi hakutoiminnalla Habil ja valitsemalla hevosen numerolla 1128 pääset minun Habiliini. Näet sieltä jälkeläislistan.

Habilin nuoria n 2-4-vuotiaita jälkeläisiä kuvattuna vuonna 2020.