Habil on vuonna 2012 syntynyt kantakirjattu voikon värinen lusitano-ori. Ori on tarjolla Suomessa siitokseen kesäkuusta 2019 lähtien. Habil on hyvin ystävällinen ja lempeä lusitano. Ori on rotutyypillisesti herkkä istunnalle ja omaa pehmeät askellaljit.

Habil on tarjolla siitokseen KS-tallilla Hauholla noin 30 min Hämeenlinnasta. Ori astuu luomuna. Oriasemalle voi viedä tammat karsina- tai laidunpaikalle, josta saa laadukkaat ell- ja hevosenhoitopalvelut.

Oriasemaan liittyvät asiat ja astutusvaraukset KS-tallille ( 0400 888 130). Oriin liittyvät muut kysymykset minulle osoitteeseen nina.kononen@gmail.com.

Habilin elämää voi seurata myös instagramin kautta! Se löytyy nimellä Habil.the.charming.lusitano. Tervetuloa seuraamaan meidän yhteistä arkea ja juhlaa!

Hinnat kaudelle 2019

Astutusmaksu 290€ (sis alv 24%) – Maksu KS-tallille
Varsamaksu 550€ (sis. alv 24%) – 10 vrk elävästä varsasta, maksu minulle

Kaudella 2019 varsamaksu alennushintaan ensimmäisen Suomen kesän kunniaksi.

Habil suku ja kantakirjaustulokset (pontuacao)

Habilin jälkeläiset

Habililla on Portugalissa 20 jälkeläistä. Ori periyttää useaa eri väriä, joista osa on harvinaisia. Habilin jälkeläisten tietoja voi katsoa lusitanojen internet-kantakirjasta. Etsi aluksi hakutoiminnalla Habil ja valitsemalla hevosen numerolla 1128 pääset minun Habiliini. Näet sieltä jälkeläislistan.

Habilin 3- ja 4-vuotiaita jälkeläisiä.