Nina Könönen Equestrian erdbjuder:

  • Dressyrträning (från nybörjarje till MSV)
  • Beridning och grundskolning (från föl till Lätt A)
  • Enlighened equitation-sitsträning (EE)
  • In Hand-work
  • Ridskolejobb (ridinstruktör)
  • Teoritimmar till små grupper om sidvärtsrörelser, hästens inlärning och sits
  • Clicker-träning med hästar

    Jag är i Portugal till juli och börjar jobba 9.7. i Finland. Du kontaktar mig lättast via email eller messenger under juni månad.

Jag bor i Tavastehus och jobbar runt omkring i Södra Finland. Jag reser också till kunder för 2-3 dagars kurser. Min passion är klassisk dressyr och jag har varit lycklig och kunna träna detta i Portugal i nästan ett år. Jag kan ge lektioner på finska, svenska och engelska.

I Portugal lärde jag mig basen till EE-metoden som har gjort en stor skillnad i min ridning. Jag kan ge bättre hjälper, analysera min ridning i detalj och hjälpa andra ridare med deras sits för en bättre balans. En bra sits och klara hjälper är basen till bra ridning. En bra atmosfär och en bred kunskap av hästens rörelser och inlärning är lika så viktiga. Med mig lär du att korrigera och analysera din sits samtidigt som du lär dig att forstå din häst bättre för att förbättra ert samarbete.

Mitt motto är sustainable riding vilket betyder att mitt mål är en häst som lever ett långt liv som hobby- eller arbetskompis med både sund själ och kropp. Detta är också målet i klassisk dressyr. 

 

Mina tränare i Portugal var Vicky Robain, Lucy Stoker, Pru Clayton-Mead, Mari Manty Faria Carvalho och Pedro Neves. Vicky, Lucy och Pru är EE-tränare som jag fick träna med på mitt hemstall. Mari är en finsk kvinna som har bott länge i Portugal. Hon tränar dressyrryttare runt i Europa i klassisk dressyr och jobbar som professionell ryttare i Portugal. Jag fortsätter att träna med Mari i Finland. Pedro Neves är en working equitation-ryttare och tränare. Med honom har jag haft nöjet att få träna galoppbyten, piaff och passage.

Anna Kilpeläinen har varit min viktigaste tränare i Finland. Hon har lärt mig clicker-träning och gett mig mycket kunskap av hästens inlärning.  

Prislista

Rid- och In hand-worklektioner

Tavastehusområdet (>40km)
Privatlektion 45€
Grupplektion 2-3 personer 35€ 

Huvudstadsregionen och Tammerfors (>100km)
Privatlektion 55€ 
Grupplektion 2-3 personer 40€

Övriga Finland – 2-3 dagars träningar (6-9h arbete/dag)
Privatlektion 60€
Grupplektion 2-3 personer 45€

Kontakta mig för mera information!

Beridning och In hand-work

Tavastehusområdet (>40km) 40€
Huvudstadsregionen och Tammerfors (>100km) 50€

Övriga Finland 55€ (i samband med 2-3 dagars kurs)

Priset innehåller inte sadling och skötsel av hästen

Sadling av häst 15€

Du kan betala med kontanter, räkning eller smartum.

C7681CE9-4BFE-439E-9FDE-D023F2A4A38D